Liefde delen

update-7-4-19-taiwan-group
Kiwanis-leden uit Taiwan en Nepal poseren met kinderen bij de ingang van het revalidatiecentrum.

Een delegatie uit Taiwan gaat over zeeën en bergen om kinderen in Nepal te helpen.

Taipei en Kathmandu worden gescheiden door 3700 kilometer, maar dankzij een bezoek van leden van de Kiwanis-Club van Lan Xing in Taiwan aan een revalidatiecentrum in Nepal, afgelopen januari, zijn de gemeenschappen in deze plaatsen veel dichter bij elkaar gekomen.

Met als thema “Liefde, de wereld rond” reisden leden uit Lan Xing naar Nepal. Ze hadden papier, potloden en andere schoolbenodigdheden bij zich voor het centrum. Voor de lange termijn was het doel om financiële ondersteuning te bieden, de leerlingen te leren onafhankelijk te worden en het leren van vreemde talen te stimuleren.

“We hopen dat arme kinderen de armoede achter zich kunnen laten en hun studie af kunnen maken,” zegt Mei Lou, de president van de club uit Lan Xing.“Tegelijkertijd hopen we de aandacht te trekken van alle plaatselijke gemeenschappen en zorgzame mensen aan te moedigen om lichamelijk gehandicapte of alleenstaande wezen te helpen een beter leven en een betere toekomst te krijgen.”

Bij hun bezoek aan het centrum lieten de Kiwanis-leden iets van hun Chinese cultuur zien door de kinderen te leren hoe je een papieren lantaarn moet maken.En de kinderen verwelkomden hun gasten met een traditionele Nepalese dans.


 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s