ITALIAANSE KIWANIS-LEDEN STEUNEN DE STRIJD TEGEN CORONA

De inwoners van Italië hebben zwaar te lijden onder de corona-pandemie. De wereld keek toe terwijl het land worstelde met de zorg voor de zieken die in het ziekenhuis opgenomen moesten worden. Kiwanis was erbij om te helpen.

Overal ter wereld bieden Kiwanis-clubs hun hulp aan tijdens de corona-pandemie. Terwijl de wereld toekeek hoe de pandemie hele delen van Italië overspoelde, probeerden Kiwanis-leden uit te zoeken hoe ze konden helpen.

  • De Kiwanis-club van Bergamo Orobico zette het serviceproject dat ze gepland hadden, in de ijskast. In plaats daarvan deelde de club 50 waardebonnen uit waarmee gezinnen de eerste levensbehoeften konden inslaan.
  • De Kiwanis-club van Senigallia voorzag een plaatselijk ziekenhuis van de broodnodige benodigdheden.Eén clublid mobiliseerde de zakenrelaties van zijn werkgever om 5500 mondkapjes te bemachtigen voor het plaatselijke ziekenhuis. De werkgever, het bedrijf The Future Technology, hielp bij de aflevering van de mondkapjes uit China. Een plaatselijke bank droeg bij in de kosten.
  • Het Italiaanse model Valeria Marini, tevens tv-presentatrice, nam een filmpje op en deed een oproep om geld te doneren voor de aanschaf van beademingsapparatuur. Samen met Kiwanis verspreidde Marini de boodschap dat de zorgverleners in de frontlinie van de pandemie geholpen zouden zijn met alle donaties, groot of klein.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de hulp die Kiwanis-leden verlenen in tijden van crisis, in Italië en de rest van de wereld.


 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s